top of page

Alpha H, het nieuwe huidverbeterende productmerk bij Huidkliniek Dorlas

Sinds de zomer van 2020 werkt Huidkliniek Dorlas met het professionele huidverzorgingsmerk Alpha-H. Dit Australische merk werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.


De naam Alpha-H is afgeleid van de term 'alpha hydroxy acid'; wat een ander woord is voor 'fruitzuur'. De rode draad in de productlijn is namelijk het fruitzuur glycolzuur.


Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

De producten zijn geschikt voor iedereen die de kwaliteit van haar of zijn huid wil verbeteren en daadwerkelijk resultaat wil zien, ongeacht leeftijd, huidtype, huidconditie, budget of levensstijl.


Soms moet je de huid even de tijd nemen om gewenning op te bouwen voor bepaalde producten, vanwege de hoge doseringen actieve ingrediënten die zij bevatten. Dit is met name het geval bij producten met glycolzuur en/of vitamine A.


De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Helaas zorgt datzelfde beschermingsmechanisme voor ophoping van dode huidcellen, pigmentatie en afbraak van collageen, met een vale teint, vlekjes en rimpeltjes tot gevolg. Bovendien wordt dat beschermingsmechanisme steeds zwakker als we ouder worden en hebben UV straling, vrije radicalen, hormonen, stress en de gevolgen van een ongezonde levensstijl steeds meer vrij spel.

Alpha-H geeft de huid een kans zich hier tegen te wapenen door haar weerbaarder en sterker te maken, de balans op alle vlakken te herstellen, ontstane schade te repareren of vervagen en erger te voorkomen. Bij langduriger gebruik zorgt Alpha-H voor een optimaal huidcelvernieuwingsproces; voorkomt onnodige ophoping van dode huidcellen en pigment, zorgt voor constante stimulatie van de diepere huidlagen van verstevigende collageen- en elastinevezels, wat helpt (vroegtijdige) veroudering af te remmen en aanwezige tekenen daarvan te vervagen. Zo houdt Alpha-H de huid zo sterk, gezond, egaal en stralend mogelijk, terwijl antioxidanten schade door vrije radicalen helpen neutraliseren.


Goed om te weten

*Alpha-H streeft ernaar om het gebruik van dierlijke producten te beperken. Ze beperken het gebruik van bijenwas, zijde-aminozuren en gehydrolyseerd collageen.

*De meeste producten van Alpha-H zijn vegan friendly. Bij ieder product wordt dit aangegeven in de productinformatie.

*GEEN van Alpha-H producten is getest op dieren.


Bron: Alpha-H


8 februari 2021 Auteur: Debby van Leeuwen- de Jong

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page