top of page

De favorieten producten van onze huidtherapeuten

Huidtherapeut Zoë haar 3 favoriete producten:

  1. Alpha H Balancing Cleanser: Deze romige reiniger is een reiniger, tonic en make-up remover in 1! Ik vind dit een hele fijne kalmerende reiniger, die de pH waarde van de huid hersteld. Maar in deze reiniger zit ook Vitamine E, wat een krachtige antioxidant is. De balancing cleanser is bij ons te koop voor 34,95.

  2. Alpha H Liquid Gold: De Liquid Gold is een ‘’overnight facial’’ die ik 2 keer per week gebruik. De 5% glycolzuur zorgt voor celvernieuwing, verbeterd de hydratatie en egaliseert de teint. Deze zorgt echt voor een mooie ‘’glow’’! Bij ons te koop voor 47,95.

  3. La Roche Posay Cicaplast Baume SPF 50: Een hele fijne verzorgende en herstellende crème. Deze smeer ik als ik merk dat mijn huid wat droog aanvoelt. 2 dagen smeren en mijn huid voelt weer heerlijk soepel en gehydrateerd! Bij ons te koop voor 12,95.

Zoë haar beste skincare tip:

SPF! Gebruik altijd, elke dag een SPF op je gezicht. Herhaal dit als je buiten bent elke 2 uur. Dit is de allerbeste anti-age die er is. Zo voorkom je (vroegtijdige) huidveroudering, pigmentverschuivingen, verlies van elasticiteit en misschien wel de belangrijkste: Huidkanker in de toekomst!

Vergeet je vaak te smeren?

De Anthelios SPF 50 Spray van La Roche Posay is dan een uitkomst:

Ga je naar buiten? Even sprayen over je gezicht en je bent klaar om te gaan!

Bij ons te koop voor: 11,50.


Huidtherapeut Laura haar 3 favoriete producten:

  1. Alpha H vitamine B serum: het vitamine. B serum is voor elk huidtype geschikt. In het bijzonder is het geschikt voor een gevoelige en/of vochtarme huid, pigmentatie, fijne lijntjes/rimpels en een onzuivere huid. Het serum bevat onder andere niacinamide (B3) welke de aanmaak van collageen stimuleert en ontstekingsreacties remt! Mjn huid is van nature snel geïrriteerd en vochtarm. Het serum helpt mijn huid te kalmeren en tegelijkertijd te hydrateren! Je mag het serum altijd gebruiken, wat ik zelf erg prettig vind bijvoorbeeld na een behandeling. Bij ons te koop voor 54,95

  2. Essential Hydration Cream: een hele fijne dag/nachtcrème die ik vaak aanbreng over een serum. De crème kan zeker in de zomer ook zonder een serum eronder. Ik breng dan vaak na het serum een SPF aan. Ik vind de crème fijn omdat deze net als het vitamine.b serum mijn huid kalmeert en hydrateert. Het bevat onder andere vitamine. e welke sterk hydraterend werkt en ginseng welke rode vlekjes verminderd! Bij ons te koop voor 44,95

  3. Daily Essential Moisturiser SPF 50+: dagelijks breng ik een SPF aan. Deze dagcrème met SPF 50 vind ik erg fijn omdat het mijn huid niet alleen met een hoge factor beschermt tegen UVA/B- straling maar daarnaast mijn poriën niet verstopt! Niet te vergeten dat deze SPF geen wit waasje achterlaat, ideaal! Te koop bij ons voor 44,95

Laura haar beste skincare tip:

Gebruik vitamine. C op zonnige dagen! Wanneer het zonnig is vind ik het prettig om het vitamine.c serum van Alpha H onder mijn dagcrèm/SPF te dragen. Vitamine.c is een sterke antioxidant welke cel schade door Uv-straling aanpakt! Wanneer je pigment-gevoelig bent is het serum ook heel handig, omdat het de pigmentproductie remt en nieuwe pigmentvlekken helpt te voorkomen! Het vitamine.c serum van Alpha is bij ons te koop voor 54,95


Huidtherapeut Nathalie haar 3 favoriete producten:

  1. Vitamine C Paste Ik heb helaas heel snel last van pigmentvlekken in mijn gezicht. Ik bescherm mij dagelijks met een SPF50 en probeer zoveel mogelijk de zon te vermijden maar desalniettemin is het niet helemaal te vermijden, ook nu ik nog eens zwanger ben werken de hormonen niet helemaal mee.... De vitamine C paste werkt ontzettend goed tegen pigmentvlekken, ik merk dat ik door het gebruik van dit Serum minder last hebt opkomende pigmentvlekken en huidige pigmentvlekken worden niet erger. Te koop bij ons voor 54,95

  2. Liquid Gold 24 hour moisturiser repair cream Wat is dit een geweldige combinatie als nachtcreme, glycolzuur, melkzuur EN hyaluronzuur... Het is een romige creme die door zijn hyaluronzuur zorgt voor intensieve hydratatie. De fruitzuren zorgen ervoor dat dode huidcelletjes worden verweekt en afgeschilferd en melkzuur in het specifiek kan mijn pigmentvlekjes wat oplichten. Te koop bij ons voor 68,95

  3. Beauty sleep power peel Naast het dagelijks gebruik van producten vind ik het ontzettend belangrijk om 1 keer per week intensiever te werken op huidverbetering. Natuurlijk kom ik regelmatig in de kliniek bij mijn collega's maar thuis je huid verzorgen is misschien nog wel belangrijker. Deze thuis peeling bevat glycolzuur (14%) en retinol (0.5%), deze combinatie stimuleert de collageen aanmaak en helpen fijne lijntjes en pigmentvlekken te vervagen. Je brengt de BSPP aan op een gereinigde huid en JA door de hogere concentratie aan actieve ingrediënten kan dit product tintelen.. dat is helemaal de bedoeling ;-) Te koop bij ons voor 79,95

Nathalie haar beste skincare tip:

Verzorg je huid iedere dag en kies voor goede producten. Het kost tijd, energie en geld om te investeren in een goede huid(verzorging) maar het is zo ontzettend belangrijk. Daarnaast moet ik mij aansluiten bij mijn lieve collega, SPF is het allerbelangrijkste product in je verzorging. Hiermee voorkom je zoveel huidproblemen....
07 september 2021 Auteur: Laura, Zoë, Nathalie

251 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page